25 maj 2011

Terapirunda i trädgården

Knoppande jättevallmoVissa dagar vill man bara ställa sig i trädgården och primalvråla rakt ut, alldeles naken. Men även denna dag kommer ta slut och inte kommer jag ha vrålat eller klätt av mig naken. Tur är väl det.


Överst vacker Allium och ovan en överlevande Angelique.
Terapirunda ikväll i trädgården tillsammans med Philip som inte vill släppa taget. Efter ett halvt varv i trädgården så kommer lugnet så småningom. Sakta och nästan lite obemärkt smyger sig tystnaden på och stillheten infinner sig. Glömmer matvägran, läxor, ettriga barnröster, trist vardagsmat och snor.

Efter ett helt varv kan jag gå in och vi äter piggelin istället för middag och konstaterar att Saade och lasersvärd är bra grejor. Visst är det? Och hur har ni det därute i vardagen?


Vår allra nyaste vita syrén och underbara liljekonvaljerna som klär  vår baksida i stora sjok.


3 kommentarer:

  1. Jag fösöker komma ihåg att det är nu man ska njuta av allt roligt som sker( dunderspäckad vecka och helg). Istället för att fara runt som en liten virvelvind=)

    SvaraRadera
  2. skönt. du har satt namn på det som man inte klarar sig utan. terapirunda är bra!

    SvaraRadera
  3. ... Men grannarna kanske skulle tycka att det vore ett litet pikant inslag i deras vardag. Maj är ju en sådan hysterisk - och härlig - månad. Allt ska hända då och en terapirunda av något slag är nog bra för att hantera de värsta energiläckagen. Själv har jag varit på en lunchyoga. Känner mig lugn som en filbunke. Just nu. Kram.

    SvaraRadera