24 maj 2011

Dags för beställning
Jag har alltid varit svag för krämer, dofter och vackra förpackningar. Det känns alltid så mycket bättre att mitt i vardagen få smörja in sig med något som både luktar gott och är fint att titta på. Ännu bättre är det ju om det dessutom är bra - bra för kropp och miljö. I Sverige ligger vi ju lite efter när det gäller ekologisk hudvård men det finns jättefina alternativ.

Jag har fastnat för australiensiska Jurlique, framförallt då deras Balancing Foaming Cleanser - slår det mesta i rengöringsväg och den underbara dagkrämen Balancing Day Care Cream. Till våra barn använder jag Baby´s Gentle Wash, såå fin och när jag vill lyxa till lite mer så tvålen Sandalwood Hand Wash. Lyx eftersom den går åt så fort, barnen vill tvätta händerna hela tiden! Bra råd och tips om ekologisk hudvård får man i den superfina butiken Sundloef Organic Skincare i Stockholm - eller från deras nätbutik, fungerar jättebra.


I deras sortiment finns också fantastiska parfymerna från Rich Hippie, min absoluta favorit är Rock Star, men oj vad jag skulle kunna köpa fler sorter: Spring, Kalachakra, Foxy Lady...Dom doftar himmelskt och är ju såklart ekologiska. Så nu är det bara att bestämma sig...


2 kommentarer:

  1. Fint inlägg:-) Du är bäst Malin!

    SvaraRadera
  2. Såg din kommentar på en annan blogg där du klagade på ert trädäck från 80-talet som var mörkt och fult.. Det finns hopp! Man kan tvätta och måla med pigmenterad olja från Nordsjö. Vårt däck blev ljusgrått och jättefint :-)

    SvaraRadera