1 maj 2011

FörmiddagssolSöndag och sol på framsidan. Man får passa på för sen blev det kallt och fotboll för stor och mellan. Grusplan med damm och pojkar i blå kläder. Hemma kallt i trädgård och mycket att göra, fast inget blir gjort. Men Philip går med lära-gå-vagn, glad och mycket försiktig, snart så. En kruka planterad dock - vit minipensé, snöflinga och stiligt silverblad som sällskap, allt i ny svart kruka så nu är framsidan stram och återhållsam. Så får vi se hur det blir på baksidan sen
4 kommentarer:

 1. Fint du fixat. Jag kan gilla att det är lite olika style på olika ställen som är avgränsade. På min innergård är det lite slitet scabby, medan det är mer stramt på andra ställen. Allt som man tycker om flyter samman - typ - enligt den gode Frank.

  SvaraRadera
 2. Men det var väl en fin liten soffa! Vill du berätta var den kommer ifrån?..

  SvaraRadera
 3. Visst är det roligt med rum i rum - din innergård verkar så härlig. Och Eva, den lilla soffan kommer från IKEA, definitivt fynd!
  kram Malin

  SvaraRadera
 4. En lugn och harmonisk känsla över bilden . Ja, kanske åtminstone en stunds lugn kan jag tänka mig då det finns 3 små grabbar därhemma!Alltid kul att få inspiration av andra när det gäller kruk komposition och uteplats miljöer.

  Våra hus påminner dessutom om varandra i stil och färg.

  Tack för titten!

  Carina

  SvaraRadera