17 maj 2011

Fram med kardanMärkligt att en dag som faktiskt innehållit massor ändå kan kännas som den gick för fort, svisch sa det så var det kväll.  Finaste körsbärsträden på morgonpromenad, galet vackert i skimrande rosa toner, tätt tätt med små samlade blommor i klasar lätta att hålla i handen och kvar i tanken.


Så resumé: Öppna förskolan med massa lek, bibliotek med lite jobb, snark och mat, baka 4 rulltårtor på 40 minuter - måste vara rekord?! Vårmarknad i storkillarnas skola med sol och finfin sång sen pilkastning, popcorn, korv och tårtkastning i ösregn. Tätt följt av fotbollsmatch med nederlag 1-8, usch usch men skönt bad med vattenkrig hemma och sängen. Bra dag, fram med kardan.

3 kommentarer:

 1. Fin dag :)
  Tack för dina alltid lika rara hälsningar hos mig!
  Kramar Sofia

  SvaraRadera
 2. Visst blir man förundrad hur mycket saker på olika platser som hinns med på en enda dag!
  Måste vara en av föräldraskapets fantastiska sida=)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Hej du, fann mig plötsligt stå under ett likadant blommigt träd imorse på joggingrundan (ja alltså, det var på väg hem så då var det lite långsammare tempo...) Nöp raskt av ett par minikvistar och en syren-dito och bjöd tjejerna och mannen på en härligt rosa-lila morgon. Du, vi saknade er igår i det allmäna infernot som brukar kallas Skatans vårfest. Kramar från oss alla till er alla!

  SvaraRadera