15 maj 2011

Vackraste vita


Så vackert med det vita i trädgården. Några få överlevande tulpaner efter hungrigt rådjursbesök, vackra cremevita Mount Tacoma som lyser lite på avstånd från fönstret. Första året för dom små, skira Thalia narcisserna som brer ut sig mellan jättevallmo och knoppande luktpion. I år kommer även liljekonvaljer på fler ställen än baksidan av huset, dom har spridit sig till nedanför mitt köksfönster och även under stora granen, finns inget som doftar så mycket vår.I fredags var det julafton, äntligen kom barnens Star Wars affischer, jättefina så nu ska ännu fler ramar inköpas. Mer böcker så nu vet jag precis vad jag ska göra med alla minuter som blir över...Det går faktiskt bra att läsa samtidigt som man lagar mat, gäller att passa på när man har tre barn! Fina nya ytterdörren dök upp i fredags också och visst skulle jag bära den, för det var ju lite tungt för budkillen - sån tur att jag är såå vältränad....


Helgen har sprungit iväg med middag med vänner, cykelträning till centrum med storkillar och övernattning för kompis till Ludde, roligt! Nu hämta Osse hos kompis och sen fotbollsmatch i regnet, hoppas er helg varit bra?!
3 kommentarer:

 1. Grattis till de fina Star Wars affischerna! Jag beställde en blå för ett tag sen .Ramar är en ständig bristvara då man faller för den ena efter andra roliga affischen. Ribba ramarna får man dessutom bråka med en stund innan allt är på plats!

  Jag tycker du är fantastisk som lyckas plocka fram en bok mitt i vardagsbruset!

  SvaraRadera
 2. Hej! Fint att hitta hit till din blogg (som jag gjorde via Underbara-Clara-bloggen). Vad härligt det måste vara att ha stor tomt så man kan plantera massa vackra blommor!

  ha en fin söndagskväll.
  /Stephanie

  SvaraRadera
 3. Vad det är vackert med blommor som blommar.

  Nu är helgen över, mpndagen är här. Nu längtar vi till nästa :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera