6 april 2011

Som en indian
Jag har blivit besatt, okontrollerat, löjligt och ytterst fånigt - av ett par moccasiner. Jag ser framför mig hur jag i sommar smyger mig fram med dom vackraste av dom vackra, tyst och stillsamt i vårt område. Ingen förstår ju förstås men jag, jag vet och jag är som en indian.


Dom vackra är svarta moccasiner i mocka med ett fantastiskt pärlbroderi på, från Minnetonka moccasins förstås, se här. Vad är då problemet kan man undra? Säljs inte i Europa, skeppas inte hit - no, njet, never. Jag googlade sönder nätet men icke - jovisst det finns en site i England, se här, men inga halvstorlekar. Varför? Behöver jag det? Såklart!Där kunde jag ju ha lugnat mig, men dom där vackra lämnade mig inte ifred. Jag mailade självaste tillverkaren och undrade hur vi löste det här? Det var förra veckan och fina S undrade om jag inte hade för mycket tid...

Väntar på svar, i tanken smyger jag fram - tyst som en indian.


5 kommentarer:

 1. Haha! Känner igen den där besattheten. Hoppas att du får känna indianfeeling i sommar :)

  SvaraRadera
 2. Malin, jag kände inte dig då, men var det inte så att du var lite "galen" när du skulle gifta dig (lugn, det var jag med) och att S ser dessa tendenser fortfarande... Känner jag dig rätt så kommer du snart att ha de där mockasinerna i din hand - eller rättare sagt - på dina fossingar.

  SvaraRadera
 3. Men du, nästan exakt likadana har sålts på typ Din Sko de senaste två, tre åren. Du kan säkert hitta! Jag köpte ett par ankelmodeller på Monki också.

  SvaraRadera
 4. Malin på ön6 april 2011 14:54

  Tack för roliga och hjälpsamma kommentarer,
  Malin

  SvaraRadera
 5. Ja får man för sig att man vill ha något så etsar det sig fast=) Hur har det gått då?

  SvaraRadera