8 april 2011

Den stores rum
Syns det vilken favoritfärg han har, vår äldste? Ibland känner jag mig lite snål för hade han fått bestämma helt själv hade allt varit blått. Royalblått på väggar, dörr och tak i sitt rum. Han är lite trött på sina föräldrar som inte fixar blå dörrar i hela huset och nu när vi ska ha en ny ytterdörr så borde den bli blå. Nja, eller kanske inte...Han trivs i sitt rum, ja det gör vi alla förstås, och här hamnar kompisar och brorsor förr eller senare. Det byggs, ritas, pärlas och brottas, och för bara något halvår sen så gömde dom sig i kojan, den i garderoben med mysiga lampor i mörkret. Nu var det ett tag sen men snart så kommer den nog bli favorit hos Philip.


Vi har ett hav av lego, göms bra i plastbehållare under sängen och färgsorterat - redo att lekas med omedelbart. Oftast ligger allt utspritt över golvet, lagom trampovänligt och känns som en förmögenhet. Men så tänker jag på att dom fina lekt med det varje dag dom senaste tre åren, varevigaste dag och då känns det mer okej.

Nu väntar vi ivrigt på ny poster, Star wars och blå såklart. Fint tips från Mamamekko och köpt från Etsy.


För övrigt hoppas jag att fredagen blir skön, massa mys och för somliga kanske party. Vi här siktar mot fredagshäng i soffan, alla fem och massa Bollibompa.KRAM


Stolar - Myran av Arne Jacobsen.
Skrivbord - Ikea.
Karttapet - Photowall.
Elefanttyg - Svenskt Tenn
Stjärntyg - Jane Churchill
Klockradio - Lego, från London4 kommentarer:

 1. En riktig skattkista att leta i är Etsy shoppen!
  Just en sådan Starwars tavla finns i min lille sons rum . Han är snart 3 och har förstås ingen aning om dessa gubbar men jag tyckte att den var så himla fin . Tintin i rymde finns också på hans vägg !. Kanske ska jag överaska hans kart tokige far med en kartvägg också . taqck för titten och inspiration.

  Carina

  SvaraRadera
 2. Jättefint med vackra detaljer! Vi skall börja fixa i barnens rum - de har bara i princip flyttat in med sina grejer som funnits med sedan de var små - så nu skall det hela uppdateras lite. Man tackar för inspirationen. Och ljuvlig bild nedan på liten kille i fina byxor och fina kuddar :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag ramlade in här från bloggtoppen. Vilken underbar tapet ni har där!!! Som SO-lärare kan man inte annat än älska den :)

  SvaraRadera
 4. underbar tapet, vi hade planer på en sådan men det blev en annan till slut. får tapetsera upp en plansch istället tror jag :)

  SvaraRadera