2 september 2011

Föraning och förkärlek



Nu närmar sig hösten hos oss, ute murriga toner i solblänk och rostfärger som glimmar. Inne buketter med mörkröda dahlior och rosor, föraning om kvällar som blir mörkare och svalare. Det är just nu som det är så fantastiskt att bo i hus, när årtstidsväxlingarna kommer. När morgonsol tittar fram och bränner bort nattkyla och det fortfarande går att sitta ute. Löven som gulnar och rönnbären som lyser mellan grenarna. Tätt inpå naturen, rådjuret som tvekar vid eken och hackspetten flyger förbi. Just växlingarna, den lilla tiden av tvekan mellan sommar och höst är så fantastisk, det är bara att njuta.




Fredag och Philips första heldag på förskola, nervöst väntade jag vid telefonen hela förmiddagen och nu är siktet inställt på klockan tre. Då börjar helgen med fyra fina, kräftmiddag med kompisar imorn och dagar tillsammans. Jag hoppas ni får en riktigt skön fredag ni med!



Så till sist en fredag som idag, tre saker som jag absolut tror är fantastiska - Filmen Apflickorna av Lisa Aschan, En handelsresandes död på Dramaten i Stockholm (Miller är fantastisk) och middag på Brasserie Le Rouge, ett bra sätt att välkomna hösten alla tre.

1 kommentar:

  1. Underbara höstbilder! Vilka färger.

    Middagen har jag provat, den var fantastisk!

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera