17 september 2011

Goodmorning sunshine


Klockan 8.30 i simhallen med två något trötta barn. Tropisk värme och skönt i vattnet dock så det var bara att börja crawla. Eller...Det blev tuffa 30 minuter med halva poolen i Osses mun - snygga armtag dock, och en arg Ludde som inte gillar att inte vara bäst direkt. Men dom kämpade tappert och när äntligen simglasögonen åkte på så blev ju livet lite bättre. Sen snack kring vilka simmärken dom kommer  kunna ta efter den här terminen.Lillebror som försöker hänga med storebror - bröderna brothers, än så länge så simmar störst först! Nu en  solig lördag med utflykt och sen häng i trädgård med kompisar, och kanske lite bokläsning : ) Hoppas ni får det lika skönt!

2 kommentarer:

  1. Ha, den tiden minns jag med mina pojkar . Snart är det dags igen att ta tag i det här med simning för Valdemars del . Undrar bara när han ska börja tycka om att bada?
    Kul med bilder från vardagen. Fin solig lördag på er!

    SvaraRadera
  2. I vår familj så simmade lillasyster först och det var ett dilemma må du tro. Lillasyster visade sig vara en kvick en på att lära sig saker och Storasyster behövde mer tid, vilket är helt ok för oss andra utom hon själv.

    Jag spenderade min semester med att gå en timme varje dag i tre veckor på simskola med dessa två för några år sedan. Simma ska alla barn kunna göra tycker jag. Och vissa får man traggla längre med :-)

    SvaraRadera