11 september 2011

Säsongsstart
Barnens skol och dagisgarderober är påfyllda - tack HM, Wheat och Yporque. Jeans i mängder till toppenpris och passform - smala modeller med reglerbar midja, halleluja. Barnen brås på sin far....Fina tröjor utan hysteriska eldsmärken och seriefigurer. Svårt ibland med lite större killkläder för då ska allt bli monster och lite läskigt bland vissa större klädkedjor. Men hösten verkar ju arta sig bra!


Första feberfria dagen för Philip, han har varit sjuk sedan i torsdags och vaknade igår dessutom med små prickar på ovansidan av foten?! Inte den blekaste vad det är, ev en reaktion på hög feber, men nu så åter glad och har hittat brorsornas koja med alla mjukisdjur. Dagens favorit - en grön nalle som hänger med överallt och helt ska sitta bredvid vid lunchen.

Bra dokumentär igår om 11 september och hur USA reagerade i samband med terrordådet. Hjärtskärande att få höra dom anhörigas berättelser, speciellt om de sista telefonsamtalen med sin make eller son, de sista orden innan planet störtade. Ofattbart och också svårt att förstå att så mycket ondska finns. Min tröst är att runt omkring oss finns den vardagliga godheten - den som en granne visar, en främling i affären eller den som du och jag ger varandra. 1 kommentar:

  1. Visst är det skönt med pojkkläder utan flammor och dyligt. Försöker också att undvika dem.

    Tack för dina snälla ord på min blogg, ibland blir man lite vilsen med sina inlägg :)

    Ha en fin vecka!
    a.

    SvaraRadera