13 september 2011

På språng med Frank
Äntligen har jag bestämt mig för gardintyg till Oskars nya rum, jösses att det kunde vara såå svårt. Inte för barnsligt (snart 7 år) inte för vuxet, gärna rosa men inte för mycket prinsesstjej, gärna tufft men inte machokille.....osv Så trillade poletten ner, såklart svarta Teheran från Svenskt Tenn. Funkar i alla åldrar, mycket färg utan att bli hysteriskt och något som Oskar gillar. Så nu är tyget fixat, gardinstång äntligen hittad - superbasic Kirschstång så nu börjar brottningsmatchen. Jag och symaskinen är inte bästisar, knappt bekanta och vi kommer inte överens. Visst vi har träffats, sytt lite gardiner och kuddar tillsammans men under högljudd gemensam protest! Så hörs ett übervrål genom cyberrymden är det jag och symaskinen som dejtar...


Kunde inte motstå Residence senaste nummer, åh vilket fantastiskt hem som visades upp från Västervik! Fin blandning av nytt och gammalt, klassiskt med en twist, vackert och kombinerat med fingertoppskänsla, och till och med min favoritapa från Ludvig Löfgren, ja jösses igen! Och dom dubbla Smegkylskåpen! Jag var bara tvungen att visa upp några av bilderna, tagna från tidningen, inte världens kvalité men en liten aning, köp tidningen och njut. Nu språng mot dagis och skola, sen hem till stackars V, Luddes kompis som är nyopererad, för överlämnande av uppmuntringspresent.Vilket kakel i tvättstugan, en skön retroform med glada färger, kan behövas bland tvätten ibland!

Må så gott alla!Bilder från det vackra hemmet är fotatde av Anne Nyblaeus, ur tidningen Residence nr 9 2011.

2 kommentarer:

 1. Superbra val till pojkrummet! Och du visst var det hemmet från Västervik helt fantastiskt inspirerande och färgrikt . Jag föll för det mesta och speciellt det fina kaklet!

  Visst är det så att vissa nummer är riktiga fullträffar i tidningsvärlden.

  Lycka till framför symaskinen och visa gärna upp det färdiga resultatet.

  Carina

  SvaraRadera
 2. Hej! Från en ö till en annan. Trevligt att hitta till dig!
  Håller med om superfint reportage i Resience.
  Mycket bra tygval till sonens rum, håller tummen för att symaskinen är lite mer samarbetsvillig denna gång.

  Ha det fint i höststormen!
  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera