18 september 2011

Vi fångade solen och dagen!Vi hann fånga solen innan moln och regn kom ikapp oss. Kurragömma tidigt imorse på baksidan av huset. Philip smög tyst uppför lilla backen och stängde dörren till kojan under eken. Sen gäller det att leta länge samtidigt som jag ropar hans namn om och om igen och så belöningen. Det mest underbara skrattet och vild lycka över att han lyckats gömma sig så bra igen, fantastiskt!


Det fortsätter att blomma i den svala luften. Fina små luktärter och överdådiga rudbeckior som slänger sig runt rosor och berghällar. Skira stjärnflockan som blommar på nytt och invid solvarma husväggen fortsätter solrosorna att sprida både färglyster och stilla glädje. Och när jag passerar solrabatten så kommer små doftpuffar av lavendel, doft att spara i minnet.

Ludvig på kalas utomhus och Oskar på fotbollsmatch, tyst i huset och liten som sover. Idag gick jag med i The English Bookshop's bokklubb, ser fram emot bok och tips om ny författare varje månad. Känns som ett bra sätt att få läsa författare jag kanske inte hittat annars, prova ni med?!
1 kommentar:

  1. Låter ju fint med en sådan bokklubb - jag älskar att läsa och nu under hösten är det extra bra med boktips. :-)

    Tack så mycket, du har en finfin blogg själv - lägger till mig som följare så jag inte tappar bort dig! :-)

    SvaraRadera