9 mars 2011

Väntan på kläckning


Vi går i väntans tider här och har ingen aning om vad vi väntar på - spännande. Ser ut som sköldpaddor kanske eller minidinosaurie? Jag har i uppdrag att bevaka äggen tills ägarna kommer hem från skolan, bara ingen smiter.

Favoritkruka från Ingegerd Råman.

Lite vårkänslor idag, så härligt med narcisser och jag njuter av min lilla skulptur, från Millesgården på Lidingö i Stockholm. Om man har vägarna förbi stora staden så rekommenderas ett besök där, framförallt kanske under sommaren när uteserveringern har fantastiska rabatter, gjorda av Ulf Nordfjell, ni vet landskapsarkitekten som vunnit guld två gånger på Chelsea flower show. Galet vackert i somras med drivor av bl a meterhöga dahlior.


Inne på Millesgården finns dels själva byggnaden att njuta av dels Milles olika verk, och allt detta med en enorm vy över Stockholm. Så mysigt att bara strosa runtomkring och så Annes hus med alla möbler och tyger från Svenskt tenn, vill bo där! Restaurangen är dessutom jättebra så det är bara att boka in Millesgården till sommaren, eller hur?

1 kommentar: