14 mars 2011

Stillsam måndag

Jag har en schizofren garderob, mycket märklig blandning av sandlådekläder och enstaka partytopp. Beror antagligen på mitt jobb där jag går i vit pyjamas och det faktumet att jag fått tre barn på 8 år, inte dom bästa förutsättningarna.


Jag har en vän som också tröttnade på att aldrig ha några bra kläder, hon gick till en personal shopper på Åhléns och blev supernöjd - och supersnygg! Heja M, bra initiativ. Jag har fattat att man bygger upp med baskläder, det enda som jag nog riktigt lyckats med är nog mina jeans, som jag älskar och har haft i flera år.  Köper alltid Citizen of Humanity - modell Kelly bootcut, från Revolve clothing, såå snygga.

Sommarklänning från A Holtblad.

Idag, när jag håller mig inne, så har jag tittat igenom lite svenska designers, väldigt förtjust i Whyred speciellt deras byxor/jeans, Filippa K´s vita kostym + top, baggy chinos från Fifth avenue shoe repair och så fina fina Anna Holtblad, det blir till att börja jobba!

Mer från Holtblad, blir bra i sandlådan!

Förutom dessa funderingar idag så två tips på riktigt bra tidningar: Engelska Garden´s illustrated med fina bilder och superreportage om trädgårdar och människorna bakom dessa samt svenska Filter med spännande interjuver om allt från stjärnjockeys till bowlingkungar, alltid intressant.
2 kommentarer:

  1. Hej fina syster,

    Tack senast, för det fina kalaset och det goda fikat! Rulltårtan var lika god som drinken mangovodka med lime och sprite, och den är GOD :)

    Kan du inte maila över lite bilder från kalaset, och om du har några andra awesome bilder på din syster får du gärna maila dem oxkså haha.

    Puss och Kram och hälsa familjen.

    SvaraRadera