25 mars 2011

Fredagspussar
Jaha ja, hade räknat med att pussa adjö på stora killarna, puss på liten och med barnvakt ikväll även pussa på fin man. Men tre fina är hemma idag och trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar känns lååångt borta! Jag har visserligen helgen på mig men feber och snuva är just nu överallt så vi får se.

Ni som kan vetja, åk dit! Är på Älvsjömässan i Stockholm och öppet kl 9-18 hela helgen, är nog helt fantastiskt med växter, möbler och annat oumbärligt, se här.


Jag tröstar mig med nya böcker som ligger och väntar på mig, älskar Piet Oudolf som har en underbar känsla för växter. Han väver in stora sjok av färger och är en mästare på komposition - tycker jag! På hans hemsida så kan du njuta av de trädgårdar han gjort, annars klicka hem lite inspiration här.
Förutom min nyupptäckta rabatt på baksidan så finns en hörnrabatt med massor av sol på framsidan som behöver arbetas om. Idag är den fylld med gamla hallon och helt förvildad, hallonen smakar visserligen underbart men de behöver lite omhändertagande. Så massor av rolig planering och snart även plantering.


Glad fredag! 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin och inspirerande tänkeplats du har. Som Ior ungefär. Jag fick hem mina impulsivt hemklickade böcker igår och blev... glad. Läste hemmafruns kokbok till sena natten och på hög på nattduksbordet ligger en kokbok till och pocketversionen av Kärleken till Frank som jag köpte genom att ha läst dina fina ord om den. Kram på dig och hoppas att du kommer iväg på mässan. 'cause you´re worth it.

    SvaraRadera