2 mars 2011

En rejäl fru!


Min man har en rejäl fru, det har D också - vilken tur dom har. Jag bjuder på en skön bild av mig själv, iförd svart bikini från Scampi och 2 ton med bananpannkakor - allt enligt Thai LCHF. Jag börjar nu tro och inse att mänskligheten mår nog bättre av kondenserad mjölk, går absolut inte att kriga eller fajtas med det i magen - det är bara att kapitulera.


Fina killarna fajtas lite då och då men däremellan är dom precis så fina som på bilden och idag shoppade dom loss. Glömde visst att fota, kommer en bild imorgon med länkning till killen på stranden och hans fina grejor...Ludde köpte ett tigertandhalsband med två dödskallar och Osse tvekade länge men var inte imponerad av hajtänder utan valde ett glassmycke i guld, skimrande rött och grönt - han är så söt. Sen kastade han sandbomb på brorsan. Det går undan.

Stora kramen!

2 kommentarer:

 1. Ååååh vilka fina killar! Vi är grymt avundsjuka och planerar en resa vi också, fast nästa år ;-)
  Det känns långt bort :-)

  Marcus längtar efter er, han drömde inatt att ni kom hem TVÅ veckor tidigare än planerat... Han vet inte om att han har fått ett mail från Ludde än, jag har varit på kurs och inte läst mailen men imorgon bitti ska jag visa honom det Ludde skrev.

  Barnen har varit på fritids (mycket jobb) men de har gjort rätt kul saker. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad glada dom ska vara; S, D o F, med sina rejäla, fina fruar. Något att hålla sig i när det blåser kring husknuten. Du är så fin Malin och jag njuter av att följa med på er resa. Vi avrundar vår härliga sportlovsvecka i fjällen nu, fina dagar med sol, mycket skidåkning, massor med mys o tid tillsammans, ikväll lite melodifestival innan hemresa imorgon. Hipp hurra o massor med grattis till Philip på stora 1-årsdagen (lite i förskott) Tänker på er o längtar till vi ses.. Kramar till alla!

  SvaraRadera