8 mars 2011

Hemma!

Bangkoks flygplats igår natt.

Sådärja, hemma efter låång resa, inget sova på nattplanet inte - det är för veklingar tycker Philip och jag... Borde vara van vid att vara vaken med tanke på mitt jobb, men känner mig ganska borta. Saknad i magen efter värmen, maten och ljuset men väldigt roligt att snart träffa kompisar och familj igen. Till helgen firar vi Philip så jag ska börja baka imorgon, nu tvätt och slapp, längtar efter att soova.
Lite vila som uppvärmning inför flygresa...

Innan dess så måste den här dagen dock uppmärksammas så en stor kram till alla kvinnor därute, till alla jag inte känner och till alla mina starka fantastiska tjejkompisar, mina systrar och mina svägerskor, mor styvmor och svärmor och till min älskade Farmor - ni äger!2 kommentarer:

  1. Välkomna hem!! Nu har jag gått igenom hela din blogg. Helt magiskt! Unnar er varje solstråle. Fattade inte att jag kunde följa er när ni var där nere. Hörs snart.
    kram

    SvaraRadera
  2. Hemma allaredan?.. Vad fort de tre veckorna gick. Hoppas inte lika snabbt för er. Och välkomna hem lagom till våren som börjar ge sig till känna så smått. Hörs snart, och ses! Kram

    SvaraRadera