27 juli 2011

Skepp o´hoj tre fina!


Hejdå till tre fina som beger sig iväg på campingtur. Tält är packat, sovsäckar och massa russin. Och så förstås tre ficklampor. Som testats, och testats lite till. Det kan ju bli mörkt därute i vildmarken. Spända väntade vi på båten och vilken glädje när den kom. Nu börjar det - äventyret!


Vi andra två vände hemåt, lite tomt redan. Philip och jag får trösta oss med att åka och köpa låscylinder för nu kommer snickaren så vi får nya ytterdörr på plats. Jaa, nästan lika roligt som att bada från klippor, grilla korv och berätta spökhistorier i tält...Nästan.


Dom senaste kvällarna har vi tittat på Mad Men box. Ja jag vet, jag är hiskeligt sen, senare än vad jag trodde faktiskt. Herregud vad bra den är! Som en ultimat blandning av teater och film med otroliga kläder och miljöer. Snyggt, välskrivet och fy sjutton för att vara kvinna 1960! Jag bara dog häromkvällen när Betty Draper skjuter grannens duvor med ciggen i mungipan, så snyggt och så rätt! Härligt att bara ha hunnit se första säsongen, det är väl lika bra sen? Någon som vet? 4 kommentarer:

 1. Underbara biler! Får jag bara fråga dig en sak?
  Du har så fina och klara bilder! Hur gör du?

  gillar din blogg massssssor!!!!

  kram CC

  SvaraRadera
 2. Oj vad spännande med en campingtur! :) Vi tältade hemma på gräsmattan i sommar och det var lite spännande det med... :)

  Ha en bra dag!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Haha - jag var också sen att fatta Mad men-grejen men OJ vad frälst jag är nu; njuter ofantligt av alla miljöer och kläder. :-)

  Fina bilder! :-)

  SvaraRadera
 4. Åhhh...Mad men!!!! Kläm alla fyra säsonger bums, det bästa jag sett på läännnge!!! Den blir bara bättre för varje säsong!

  Har följt din blogg ett litet slag...fin och intressant läsning, tack!

  Och vad det blommar i nästa inlägg. Härligt!
  //Anna

  SvaraRadera