21 juli 2011

Gotlandsdagar 2


Körsbärsgården måste vara himmelriket på jorden. Bara namnet och skylten får mig att sväva iväg på lyckliga moln, så vackert. Väl inne bland kalkstensvita byggnader, doftande rosor, konst och en underbar trädgård så fortsätter den sköna känslan av en perfekt dag.


Konsthallen är liten men ren och vackert avskalad. En samlingsutställning just nu och total lycka när det visade sig att det faktiskt fanns kvar akvatinter från utställningen i våras med två av mina absoluta favoriter Karin Mamma Andersson och Jockum Nordström. Oj oj, trycken är underbart vackra och gjorda av dom båda konstnärerna tillsammans, kan inte bli bättre. Tyvärr så ingick inte det i resebudgeten, men så roligt att få se och njuta av verken.


 Att sedan få gå ut i den hisnande prångliga, tätt växande trädgården med rosendoft i luften och skimrande färger vart man än tittar. Himmelrike. Barnen rusade runt och fotograferade, vi strosade och njöt. Det är inte stort men alldeles underbart!
Vi avslutade med en fantastisk lunch i solskenet, ute bland blommande vallmo i gotlandssolen, åk hit!


2 kommentarer:

 1. Men, nu smäller jag av!!
  Hit vill jag!! Om du kollar min blogg så kan du se hur mycket jag älskar Körsbär. Jag äter och dricker allt som innehåller körsbär, typ hihi. Men hur mysigt lät inte detta ställ?

  Din blogg är underbar så nu lägger jag in dig i min blogg lista så jag inte missar något från dig.

  Totalt underbart inlägg!
  kram CC

  SvaraRadera
 2. Körsbär är fantastiskt! Tack för jättesnälla ord, såå roligt att du gillar bloggen, din är ju jättefin också : )

  kram!

  SvaraRadera