18 juli 2011

Hemma!


Sent igår kom vi hem efter ett litet mellanstopp hos min bror för att kolla in nytt och fint badrum. Vitt och svart, stramt och väldigt elegant, heja brorsan!

Väl hemma så fantastiskt att få se alla mina blommor - levande! Stort tack till alla ni som hjälpt oss att vattna, det glädjer mig enormt att kunna njuta resten av sommaren tillsammans med växterna och javisst ja familjen med!

Idag en superstart på resten av semester hemma med leverans av finfina Grythyttan, klassiskt med ek och mossgrönt stativ. Vi har sneglat i många år och det känns speciellt att veta att den kanske till och med kommer gå i arv i familjen, det hade ju varit så roligt att kunna ta över en gammal Grythyttan men nu får vi starta det. Hjälp vad vi ska äta och tillbringa långa utekvällar gungandes i stolarna och njuta av barnskrik, rosé och grillat, kan inte vänta.


Ikväll ska jag ladda över bilder från Gotlandsemester och börja lägga ut det imorn, kanske några tips om vad man kan göra eller uppleva där? Underbart har det varit med klassiskt svenskt sommarväder - sol och regn om vartannat och ön är verkligen magisk! Någongång blir det ett litet pyttehus där på en karg, vindpinad åker med en kalkstensväg upp mot huset och skydd av en vacker stenmur. Det blir det.

Må så gott!

3 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Och hur härligt är det inte att få komma hem till så fina paket.Trevlig tanke de där med att stolarna ska finnas för familjen i generationer att gunga i.

  Jag erkänner lite smått att jag längtar hem till mina blommor . Har bara haft mina söner som blomvakter och jag litar inte alls på deras omvårdnad!

  Jag längtar efter Gotlands bilderna och delar din dröm om ett litet pyttehus.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Grythyttan, nu blir min fru avundsjuk! The name of the Wind färdigläst, får inte börja med nästa förrän fru M är i Japan, man kan väl säga att jag fastnade i boken...

  /M

  SvaraRadera
 3. Ja dem är så sköna att sitta i, önskar jag hade några. Får väl börja spara ;)

  SvaraRadera