12 juli 2011

Sköna lata dagar

Semester på alla sätt och vis, inget internet och knappt någon mobiltäckning. Ovant men kanske bra. Fast det hade ju varit så roligt att få visa upp fina Gotland men rapport och bilder kommer såklart! Under tiden så hur har ni det? Vad gör ni mitt i juli?

Må så gott, kram!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att få se fram mot lite bilder från ett sommar Gotland! Jag har precis börjat min semester och befinner mig också på en ö, Nämdö.Mannen alpvandrar och jag och Valdemar upptäcker naturen här på ön på vårat vis, som glassvandringar , klippvandringar , och bryggvandringar!

  Om kvällarna när han somnat kämpar jag med det mobila bredbandet , ibland lyckas det men bara ibland!

  Kram tillbaks! / Carina

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktig semester:-)) Det där med att tvingas vara utan uppkoppling är bra. Då är det liksom bara att släppa taget om den 'världen' hihi.... I morgon kväll åker vi på semester. Först till England en vecka (ska bland annat hälsa på min syster) och sen till Paris några dagar. Med tonårsbarn gäller det att hitta på något som är 'underhållande' haha...

  Ha det gott!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Vad skönt ni verkar ha det. Vi jobbar fortfarande, jag går nattjour på vår härliga akutmottagning och barnen njuter av att ha fröknarna nästan för sig själva på förskolan. M har fullkomligt fastnat i en av böckerna du tipsat om :-)
  Vore kul att se er om ni är lediga nåt i augusti, när vi har semester.
  Stor kram Maria

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att vara på Gotland! Ser fram emot bilder sen :) Jag sitter på X2000 på väg hem för att jobba en vecka, kändes si så där och vinka av familjen för en stund sedan.

  Hoppas att ni njuter av fina dagar på Gotland!

  SvaraRadera