19 juli 2011

Gotlandsdagar 1
Mitt i det fantastiska Storsudret på Gotland fick vi låna pappas och L:s hus. Ett vackert hus med många fina detaljer och visst är det underbart på södra delen av ön? Och på norra, och Fårö och ja ni förstår... Vi stortrivdes och det var skönt att bo på samma ställe i två veckor, annars brukar vi hyra och då byta/städa/packa efter en vecka, skönt att inte göra det i år.


Huset är nybyggt och dom har bara haft det i lite över ett år, fint med alla fönster och öppenheten i planlösningen. Vackra kontraster mellan kalksten och trä, ute och inne och den gråa tonen mot det ljusa gröna.Barnen gillade huset skarpt även om Philip var väldigt försiktig och nog inte förstod att vi bara hälsade på. Han vinkade som en tok och sprang runt när vi kom hem, överlycklig.


Dom där fönstrena som sagt -  raka enkla snygga. Sen så är det ju vackert även med dessa gamla gårdar i kalkvitt, ombyggda lador och små vita hus vid vägarna. En av dom vackraste vägarna går vid Fide Kyrka och slingrar sig söderut, massor att kika på, sväng gärna av mot Faludden, himmelskt vackert!


3 kommentarer:

 1. Gud så vackert!!! Det är ju fint oavsett var man är på Gotland. Vilken lyx att kunna låna ett sånt fint hus :)

  SvaraRadera
 2. WOW; Gud vad snyggt hus! Jag skulle vara överlycklig om jag hade kunnat lånat en sådant underbart vacker hus!

  Psst: Första gången jag besöker denna blogg.
  Gillar den mycket. Hit kommer jag igen!

  kram CC

  SvaraRadera
 3. Så fint ni bodde. Alla rätta detaljer fanns på plats . Hur gick det med stenarna som låg så fint längs väggarna , kunde minstingen hälla fingrarna i styr?
  Tack för Gotlands bilder nr1!

  Carina

  SvaraRadera