9 oktober 2011

Sista chansenSöndag och idag känner jag mig inte så kaxig. Nattjouren i torsdags var ett inferno med patienter, många riktigt sjuka och larmen slutade inte komma. Jag kände mig dessutom kluven för hemma var Philip sjuk, förkyld och längtade efter mig så det blev att krama honom hela fredagen när jag kom hem - ingen sömn där inte...Jag som hade så storstilade planer för bloggen. Och vart försvann lördagen, kanske med simskola och storstäd? Eller att jag och Philip sov tre timmar på dan... Igårkväll kom vi iallafall iväg på fantastisk 40-års middag, fina fina M har fyllt år och vad roligt att få vara med och fira!


Så som sagt, inte såå kaxig inte, hes men väldigt glad och definitivt lycklig efter en lite höstkall runda i trädgården. Det blommar, bara det - fina små blå, suddigt vitrosa eller klarkalla gula - jag är glad för minsta lilla liv så här års, in med buketter och bästa trädgårdstidningen kom i fredags; Gardens Illustrated - bäst ever! Den är ett måste om du gillar växter, trädgårdsdesign eller suktar efter växthus, engelsmännen kan dom!
1 kommentar:

  1. Vilka fina buketter du kunnat plocka nu!! Man blir så glad av sånt. Det är skönt att få hämta ro och kraft i trädgården när det är 'mycket' runt om kring en som tar på. Älskar GI. Vackra bilder och stor inspiration.

    Ha en toppenvecka!
    Kram
    Charlotte

    SvaraRadera