31 oktober 2011

Höstguld
Sanslöst vackert morgonljus tidigt idag. Guldtoner som sträckte ut sig i vår trädgård och genast blev dagen lite skönare. Philip sjuk och inte helt nöjd med tillvaron. Vid ett av gallskriken såg jag nog en av orsakerna varför - en ny stor kindtand upptill och nertill, lilla hjärtat, inte ens nappen var bra. Så ingen jour ikväll på akuten för min del och inget namngivningskalas för Philip att gå till. Minikusinen som vi ska fira idag får nöja sig med dom stora ikväll och det blir säkert riktigt kul!


I trädgården fortsätter det att blomma - nävor, solrosor och otroligt nog även Winchester Cathedral, som är spräckligt rosacerise i knopp för att slutligen bli alldeles skirt snövit i full blom - och doften! Tänk att blad kan vara så vackert?! Alla former och storlekar som nu skiftar i rött och guld, som kryddorna i basarerna i Marrakech, som ur Tusen och en natt. Vilken tur att vi har olika årstider!
Happy Horrible Halloween!


Vad ska ni hitta på ikväll? Eller när sjutton ska man fira? Överallt utom här så firar man ju den 31a, men firar vi till helgen? Ja dom där stora problemen...Må så gott oavsett.
2 kommentarer:

 1. Så strålande vacker sista oktober vi hade idag!
  Lite crazy just nu i trädgården .Våra pelargoner blommar som bara den och det gör visst kaprifolen också.

  Ta hand om dig och dina små !

  Kram Carina.

  SvaraRadera
 2. Det är ju fantastiskt med den bonustid trägården får just nu (men blommar kaprifolen Carina?!). Det är bara att njuta! Idag inte lika soligt dock.

  Hoppas kindtanden ger med sig!
  Anna-Karin

  SvaraRadera