23 oktober 2011

Bellinis och Byredo
Sanslöst fantastisk kväll med underbara vänner. Finaste fina som planerat och fixat, Bellinis och min favorit som jag suktat så länge efter - Gypsy Water från Byredo. Så nu är jag hes och doftar underbart, lycklig efter en superkväll med en massa prat, mera champagne på Grill Ruby och mat från himmelen. Det blir inte bättre än så här! Så tusen tack för något så oväntat och alldeles överraskande, rätt in i mitt hjärta. Tänk att ha så fina vänner.

Just nu här hemma skrålande röster, lego, playstation och fotboll i en salig röra. Barnens kompisar är här och det leks överallt. Sen uppladdning inför min kommande jobbvecka, tio dagar på raken så här gäller det att hålla tungan rätt i mun så badkläder, gympa och tennis funkar med läxböcker och utflykter på dagis. Ja ni vet ju förstås, ni har ju det precis likadant - så heja och tänk att det faktiskt är ganska mysigt för rätt var det är så dyker kanske en Bellini upp, precis i rätt tid.


3 kommentarer:

 1. Man kan inte annat än att säga grattis till dig med så fina vänner ! Vardagen framöver ser tuff ut , tur att du fick en lycko energi boost .
  Lite som min helg i Göteborg. Små avbrott är det som behövs ibland.

  Kram på dig och kämpa på med lappar , läxor , och patienter!

  SvaraRadera
 2. Låter fantastiskt fint - håll hårt i dem! :-)

  SvaraRadera
 3. En sån kväll skulle jag behöva. Med Bellinis och allt :)

  SvaraRadera