28 februari 2011

Soltimmar


Tidiga morgnar eller sena kvällar? Vada mitt på dagen i vattenbrynet eller dricka en bananshake i hängmattan? Går inte att välja vilket som är bäst, morgnarna är svala och tysta, nästan ensamma på stranden och ljuset skimrar lite i gyllenrosa. Kvällarna är mjuka i sin värme, det fläktar lite och mörkret känns snällt, varmt. Igår gungade vi i den lilasvarta kvällen på stranden och tittade på stjärnbilder, barnen lärde mig var Orions bälte var.


Tiden går för fort, dagarna springer iväg och vi försöker verkligen vara mitt i allt. Vi sover inte så bra men det gör inget här för vart vi än vänder blicken så är det så vackert, man blir piggare av det. Det är svårt att vara trött när det vibrerar av färger, värme och snälla människor. Tack även alla snälla hemma för fina kommentarer på bloggen och i mailen, det värmer också!


Stor kram till alla

1 kommentar:

  1. Inget svårt val att byta bort en grå stad uppe i norr mot ett färgsprakande och varmt sommarparadis nära ekvatorn. Bilderna gör mig avundsjuk men samtidigt glad över allt ni får uppleva tillsammans. Att få varm sand mellan tårna i februari måste vara en rätt skön känsla, inte minst för barnen. Ser fram emot fler bilder och texter. TH

    SvaraRadera