9 februari 2011

Pep och prep

Idag behövs lite pep, natten har varit lång och dagen likaså, fylld av förkylning och magsjuka hos mini, tennis för Ludde och skridskor för Osse, konstig middag enligt barnen och ja, jag är redigt sliten, tredje veckan hemma med virus.Vik hädan!

 Check av väder dit vi ska: Härligt, måndagen tänker jag inte se...


Haad Salad 2007
 Sådärja pep fixat, nu prep:

Förberedelserna fortsätter, idag kom bikini, vit med gråbruna ränder från HM. Känns väldigt djärv färgmässigt ; )  Tas på när solbrännan infunnit sig, så jag startar med min svarta från Scampi - underdel Kas och en halterneck överdel Tiburon.


Bikini från HM.

Innan mitt köpstopp av böcker slog till så inhandlades ett flertal av Kate Morton, tips från bl a fina bloggen Bokhora. Känns perfekta för en strand, i skuggan, men när böckerna kom så hjälp - 673 sidor för Distant hours! Jag hade tänkt börja med den eftersom det är hennes absolut senaste, men den blir nog kvar hemma...

Härliga böcker från Amazon UK.

Så till slut, lite skönhet. Fötter fixade med snygga Babyfoot - peeling, fantastiskt namn och sprider sig som en löpeld, köps här. Det tar några veckor innan full effekt så jag får rapportera längre fram om de verkligen är så bra som det sägs. När sedan peeling, sol och bikini gjort sitt är det dags för pricken över iet, läppstiftet Vanilla Truffle från Esteé Lauder, snygg beige ton (nude), passar bäst med lite färg i ansiktet.Nu ser vi väl alla på Location Location kanal 9? Ha en skön kväll!1 kommentar: