4 februari 2011

Vi närmar oss

Haad Son 2007
Vi närmar oss Thailand med stormsteg, har idag bokat sista delen på vistelsen som blir Koh Samui. Jag är inte så förtjust i den ön, inte om man jämför med småöarna runt om kring som känns mer laid back. Men ibland blir det ju storm och då går ju inte färjorna så man måste ju ha några dagar till godo. För oss blir det tre nätter och då på The passage.

Jag har letat och letat för att hitta ett hotell på en lugn strand, fin sand, barnpool, god mat, bra recensioner...Galen, inte jag inte...Vi får väl se, älskar dock Tripadvisor som brukar stämma bra. Lite trist kanske att boka i förväg men med tre barn så vill jag inte åka runt på moppe och leta, det får bli sen när barnen är större.


Koh Samui 2007

Koh Phangan där vi ska stanna längst så finns ett underbart hotell som jag älskar, de har bytt ägare nu men jag hoppas det är lika fantastiskt fortfarande - Salad Hut på stranden Haad Salad, inte alls förvirrande...Underbara frukostar med hemmagjord yoghurt och frukt eller banana pancake, längtar. Dock kommer jag inte göra yoga i stringbikini bredvid poolen inför alla, något som förekom sist när vi var där. Det tänke jag bespara folket.


För övrigt så är det ju fredag och det är ju kul, så här kommer några tips:

1. Masi Campofiorin, nr 5123, fantastiskt rött vin.
2. Efterrätt som passar stora och små, underbara Gino.
3. Film: För de som gillar vulgolyx drama - Scarface.
             För de som gillar vackert drama - Den röda lyktan.
             För de som gillar gripande drama - Babel.
             För de som vill ha småmysigt - Knight and day.

Sådärja, då kör vi, glad fredag på er alla!

1 kommentar:

  1. Hej Malin! Tack för besöket hos mig! Kul att hitta hit! Fina bilder från Thailand, hoppas ni får en härlig resa! Har kikat runt lite på din fina blogg, spännande med en trädgård som du kan designa och forma till som du vill ha den! Min trädgård var helt tom när vi flyttade in, men den är pytteliten, så allt växer väldigt trångt hos mig:)
    Ha en trevlig helg!
    Kram Margot

    SvaraRadera