22 februari 2011

Hej då Shark Bay!Färgerna är så förstärkta här, allt blir några nyanser skarpare och klarare - ja vackrare. Blommorna och frukterna vibrerar i olika toner och likaså fiskarna. Några hundra meter ut från stranden finns ett korallrev, där lyser rosa och vitt tillsammans med otroliga fiskar i blått, gult och rött - en kakafoni av färger.


I den lilla bukten där vi har vår strand finns det hajar. Tidiga morgnar syns dom som mörka skuggor i vattnet, dock långt ut och dom är helt ofarliga. Det lägger till båtar därute med snorklingsfantaster, oftast kommer dom försent, man måste vara ute vid 06-tiden för att få simma med skuggorna.
Igår paddlade vi kajak, killarna tröttnade fort tills dom kom på att man kunde hoppa ner i vattnet från den - jätteroligt. Inget åskväder ännu, vi har väntat men hittills bara sol och idag lämnar vi vår Shark Bay för båt mot Koh Phangan och Haad Salad.


Kram och må så gott!

2 kommentarer:

  1. Hej Malin på thailand-ön - vad ljuvligt ni ser ut att ha det. Känns som man får vara med på ett hörn genom bloggen - fantastiskt. Här är det snöyra. Vi längtar till sportlov nästa vecka, och ännu mer snö, haha. Hälsa o krama alla killar!

    SvaraRadera
  2. det ser helt fantastiskt ut, Malin du är jätte-duktig på att fota! Michèle

    SvaraRadera