22 november 2011

Robotmania


Jag är inte med på banan, ligger ett halvt steg efter, lätt flåsande med något småjagat i blicken, vart kom mörkret ifrån?? Och hur kan det vara första advent till helgen? Och så december med bröllopsdag, namnsdag, födelsedagar, julafton och nyår...Pepparkakskostym, just det, jag ska sy en pepparkakskostym igen för den gamla är för liten och den var ju så fin. Jag smälter, visst pepparkaksgubbe är det, jag syr.Och så robotarna, alla fina fina robotar som  blir så bra presenter. Robotar till kalaset, bullar och flaggor från Meri Meri, som har allt för bak och kalas. Fina babushkadockor, det gillar vi alla men just nu har Ludde växt ifrån sin så den här passar kanske bättre? Matryoshka Madness, finns i en uppsjö av olika varianter.
Eller mys med en mjuk Star Wars robot och frukostmjölken i muggen med retrorobot och stjärnor, bra start på dagen!
Alla fina saker finns att få tag på på amazon.co.uk och några kommer hitta hem hit! Missa inte länkningen till Meri Meri och Maryoshka Madness, oj vad fina grejor, nu godnatt till dessa toner!


7 kommentarer:

 1. Men åh - kan du vara snäll & förklara åt mig hur man beställer från Amazon? Blir helt förvirrad av alla olika priser de kör med - och är det dyr frakt?

  SvaraRadera
 2. Oj oj, du låter smått stressad :) I know the feeling, men har inte alls så mycket bemärkelsedagar denna tid som ni. Jag ska ut på stan och leta tomtedräkter till barn som vill ha det ännu men är ganska stora, så jag vet knappt om det finns i deras storlekar. Kanske måste sätta mig vid symaskinen jag med...

  SvaraRadera
 3. Hahaha, varför lovar man sina barn att sy saker inför lucia?!
  Jag sydde i panik en SNÖGUBBEDRÄKT förra året!
  http://llillau.blogspot.com/2010/12/lucia.html

  Vill gärna se en bild på din fina pepparkaka.

  Jag har skickat ett email til dig idag, ang armbanden. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Lätt att beställa böcker från Amazon uk, gratis frakt : ) så spännande nu när jag ska beställa det andra, verkar finnas flera olika som säljer samma sak?!

  Symaskinen åker fram här också men jag kan definitivt inte toppa lilla u:s snögubbe, fantastisk!!! Den snor jag rakt av till Philip när det är dags : )

  SvaraRadera
 5. Stackars dig som nu är mitt uppe i snorträsket. Jag minns hur det var när mina stora pojkar var små. Den lille gosse jag har nu är märkligt nog sällan länge sjuk !
  Kanske tur det nu när jag inte längre är en ung pigg mamma.
  Hoppas att ni snart börjar må bättre och att ni kan glädjas åt julen.
  Önskar att du också att snart får komma ut på roligheter. Det lever man länge på!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Hej! jätte fin blogg! vad händer idag :)? följas via bloglovin ? :)

  SvaraRadera
 7. Att sy är något jag aldrig lyckats med, trots flera försök. Dockför länge sen.. Hoppas barnen kryar på sig snabbt. Ha det bra

  SvaraRadera