4 november 2011

Happy Friday!


Fy sjutton vilken skön fredag - tre fina hemma med mig och en massa tid tillsammans! Svanhopp i lövhögar (inte våra tack och lov) och gungat tills vi mått illa. Eller jag har tittat på och mått sisådär....Det räcker med snurr framför ögonen för att jag ska bli blek - det måste vara den höga åldern ; )Tre tips inför helgen, jag är en absolut sucker för tips och siffran tre passar ju så bra så vi kör väl?

1.Vinet Ravenswood, vårt val till bröllopsmiddagen för snart tio år sedan...Och nu så finns det på Systembolaget tydligen, fortfarande lika gott och ett underbart sätt att börja helgen med.

2. Om du är i Stockholmstrakten och har barn så finns en jättefin föreställning på Orionteatern - Cirkus Orion, konster och hästar i en salig blandning, bra!

3. En massa god mat, både plock och hela rätter - Meze kokbok, från En halv grek plus turk. Det finns även en ny nu; Maritime, men den har jag inte hunnit prova ännu, men säkert lika god.

Ha en riktigt bra helg, kram!


3 kommentarer:

 1. Vilka härliga höstbilder! Mina stojade runt i löv igår...skrattade så de kiknade! Antecknar vin-tipset och önskar en fin helg!
  //Anna

  SvaraRadera
 2. Fina lövliga små killar! Jag längtar också efter en sån bild med min skrutt.

  Läste din kommentar ur det vardagliga livet , inte roligt alls att svettigt konstatera att man glömt kortet!
  Ännu argare blev jag när jag blev beskylld för vara slarvig. Just slarvig och dum kallar jag mig gärna själv , men i en sån situation vilja inte höra det från någon annan!

  Hoppas du får en trevlig helg nu med allt de goda på din lista .

  Kram Carina

  PS Såg att Ulriksdal har lite kundkvälls jippo den 17:e november . Jag var där förra året och fick njuta av bubbel , snittar och en försmak på julens alla blommor och mycket annat fint!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Kul att du skriver om Ravenswood. Jag har också speciella minnen till det vinet. Var i Napa valley på vin-roadtrip och den vingården var den absolut coolaste, plus också att vinet smakade så gott. ;)

  SvaraRadera