10 november 2011

Åter till Saturnus


Åter till brottsplatsen, stället där planer smitts, pjäser lästs och baljor med café au lait druckits. Fortfarande lika vackert, lika gott och alldeles underbart franskt - Saturnus. Absolut ett av dom bästa caféerna någonsin och sälskapet idag var samma som förr, finaste E. En skrivande skådespelare med spännande planer och min absolut äldsta vän - 36 år tillsammans! Vi ses sällan men när vi ses är det som det var igår, visst är sånt skönt? Och inte behöver man ha känt varann länge för att det ska vara så, vissa människor är bara så. 
För att toppa dagen så har dessutom min Farmor återfunnits. Lite förkyld igen och hör då sämre (sämre än vanligt....) och inte har hon hört någon telefon ringa idag inte. Nä, vi måste ha ringt fel nummer för hon har ju minsann varit hemma idag. Och varför slår vi fel nummer hela tiden, nä vi måste bli lite bättre på att pricka siffrorna helt enkelt, det är rådet från Farmor. Klok kvinna, så jag, pappa och syster ska ta det till oss - och så fixar vi en hörapparat under tiden. Puss Farmor, så skönt att slippa använda dina nycklar idag.


4 kommentarer:

 1. Haha - så klart det är ni som slagit fel nummer, det begriper ju vem som helst! ;-)

  Ser ut som ett riktigt mysigt ställe - charmigt! :-)

  SvaraRadera
 2. Saturnus är även No1 när det gäller storleken på bullar... kan det vara en anledning varför du gillar det så mkt ;)

  /S

  SvaraRadera
 3. Vi är helt överens du och jag, båda dina senaste inlägg är helt i min smak. Hade tänkt att tapeten skulle få pryda en vägg i Skåne. I brist på liljekonvaljer på tomten kan man drömma att man ligger i ett konvaljefält alldeles rusig av doften. Kul att prata med dig också, kram!

  SvaraRadera
 4. Saturnus borde vi boka en gång i månaden du och jag! Så det inte blir så långt mellan våra dater! Så mysigt Malin, 36 år tänka sig! Livet!
  KRAM min vän
  E

  SvaraRadera