17 augusti 2011

Vi möts på planen


Jaha så var matchen avgjord, jag och Philip mot dom stora. Storförlust var ordet. Vi startade med fotboll på liten plan som sen blev stor och som till sist övergick i basket. Inte hade jag mycket att sätta emot och Philip ville helst ligga raklång och kolla himlen.

- Hon är ju inte såå dålig.
- Näh, jag trodde hon var mycket sämre.

Japp, inte direkt lättimponerade killar, sen att jag bar Philip halva matchen det räknades ju inte. Nä nä.
Herrejösses vad dålig Hypnotisören var! Den började så fantastiskt - rätt in i historien, snabb intro av personer och situation men vad hände sen? Den ena osannolika saken efter den andra, konstiga relationer, läkare som studsar runt på olika sjukhus och bara får massa mediciner som injiceras, privatpersoner som ideligen var först på alla brottsplatser osv. Och konstant blodsplatter...Känns ju sådär att jag gav denna bok till S i sommarpresent, och ännu mer sådär att jag samtidigt gav bort nästa bok Paganinikontraktet av samma författarpar. Och till råga på allt ska den filmas, va? Vem är det som inte har tänkt, och minns ni vad jag sagt om svensk film? Ni vet det där med samma skådisar jämt - jojo klart Persbrandt ska ha rollen, ja då måste det ju bli Lassgård som spelar polisen Linna (alt svettig Nyqvist). Vänta ni bara ; )
Så viktigast av allt - torka och hungersnöd i olika länder i Afrika pågår just nu och vi kan hjälpa. Dos Family har startat en form av insamling, kika här och var med du med!

5 kommentarer:

 1. Bra kämpat! Att killarna ändå var liite impade, trots ett barn på höften. Ser det framför mig. Jag hade varit mycket imponerad om jag hade sett det. :-)
  hej från Katarina

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vad skön du är! Härliga bilder, så levande:)!

  kram CC

  SvaraRadera
 4. Sköna bilder! Bra tips. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Bra kämpat där biffen;) härligt att man imponerar på barnen, än så länge. Jag gjorde mitt bästa när jag dök i bästa 80-talsstil på utomhusbadet i somras. För att inte tala om alla 360 gradershopp på nya studsmattan. Än hänger mamman me! Håller helt med dig om Hypnotisören. Läste den i bilen upp till Sälen i vintras medan Fredrik körde. Strödde positiva kommentarer som sedan blev färre för att till slut bara bli stånk och stön över allt osannolikt och otrevligt.
  Och en sak till M, det är kul att fylla 40! Kram

  SvaraRadera