6 augusti 2011

Småfix med string


Halvkvav och mulen dag, perfekt för småfix i Luddes rum. Äntligen upp med den fantastiska Stringhyllan. Så fin och vad svårt att välja bland alla fina färger och kombinationer! Vit blev det med valnötshyllor, jättefin till dom vita väggarna och Ludvig blev så glad. Jag är så förtjust i hyllsystemen från String att jag verkligen skulle vilja ha fler till sovrummet, böckerna blir ju bara fler och fler...Äntligen kom så även den inramade Star Wars postern upp, verkligen roligt med något grafiskt snyggt som även barnen gillar, från Etsy och Handz förstås. Ramen är Ribba från Ikea och vi passade även på att köpa nya hurtsar till Luddes skrivbord - Alex och äntligen kan vi kanske få lite ordning. Lite väl optimistiskt med öppna hurtsar sen innan, konstant rörigt och ingenstans att förvara sakerna. Nu genast mer ordning och helt plötsligt syns dom andra sakerna mer, bra!5 kommentarer:

 1. Barnrum har en tendens att bli stökiga :-)

  Så fint rummet är inrett, verkligen ett perfekt pojkrum.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Det blev riktigt fint i hans rum . Jag vill också ha ett gäng stringhyllor , och den i valnöt var ju riktigt fin.

  Tänk att vi klickat hem samma lika Star Wars affischer till våra pojkar!

  Tack för dagens inspiration.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Stringhyllan i valnöt har jag också tittat på. Det blev så fiiiint i rummet :)

  SvaraRadera
 4. Så stilfullt det blev. Skulle också vilja ha stringhyllor. Tänker mig de faktiskt i sonens rum framför allt :-))) Snyggt med den inramade postern också.

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Så fint med String! Vad fint det blev! Gillar den blå roboten och Star Wars affischen skulle min G älska! :)

  När vi köpte vårt hus för 11 år sedan så fanns det en Stringhylla lämnad kvar i ett rum. Den gav vi bort, vad tänkte vi på?

  SvaraRadera