4 december 2011

Andra söndagen

Andra advent och hyacintherna har fortfarande inte slagit ut, vi väntar ivrigt. Ludde på sin blå, Oskar på sin rosa och jag på dom vita. Finns det något som doftar bättre?! Kanske krydddorna när man bakar mjuk pepparkaka? Eller dom underbara apelsinerna med kryddnejlikor i, åh december är bäst!


Idag var det kalas för stora kusinen S som fyllde 6 år - hipp hipp hurra! Fiskdamm, dansstopp och en massa kul. Tyvärr missade jag det men fick en utförlig rapport innan Osse drog iväg på fotboll, och nej, jag lovar, jag tog inget godis ur påsen...Samtidigt som hurraropen skallade så fick jag äntligen träffa finaste S, den lilla bebisen som flugit ända från Los Angeles. Hjälp vad söt och hjälp vad jag snusade på honom. Så liten och fin när han sakta slöt sina ögon och somnade i min famn. Helt klart viktigast i livet, dom små som sen blir stora och precis lika viktiga då. Nu godnatt, jag hoppas ni haft en fin adventshelg allihop och att ni kanske varit på någon julmarknad?


2 kommentarer:

 1. Jag rantade runt i Stockholm i går - det var kul men trångt..! :-D

  Vita hyacinter är min favorit, älskar överlag vita blommor. Ser så fint ut ihop med de krispiga bladen. :-)

  SvaraRadera
 2. Tänk vad det är vackert med tulpaner.

  Min ljusstake är köpt för massa år sen och jag håller med det enkla verkar jättesvårt att få tag på i år. Det är mycket krulli-dull. Jag tror min kommer från Åhléns. Lycka till!
  Kram Anna

  SvaraRadera