26 juni 2011

Upp i det blå
Vilken fantastisk midsommarafton med massa fina vänner, brinnande grill och glada barn, kunde inte vara bättre! Vi har även hunnit med ett besök på Gröna Lund. Vädret var minst sagt omväxlande - ösregn och så sol igen och mitt i allt repetitioner med Saade och Sahara Hotnights, både barn och vi glada.Det snurrades och krockades, spelades och nej inte vann vi något så tårarna var nära men så i absolut sista minuten för sista pengarna så hände det, nummer 53 och vi var vinnarna. En sån tur. Även Philip var glad men roligast för honom var nog att åka minsta bergochdalbanan, flera gånger.

En gång i tiden kunde jag åka hur mycket som helst men nu, jag blir snurrig bara av att titta på barnen varv efter varv i tekopparna och bläckfisken. Tantvarning. Vilken tur att S kan åka med dom. Men skulle jag få chansen att åka till USA och prova någon av dom gigantiska bergochdal banorna där så sticker jag direkt, bara så ni vet!


3 kommentarer:

 1. Tänk att få en så härlig dag med sina killar . Tack för alla fina bilder du bjudit på sista tiden . Mycket att ta igen har jag efter några dagar utan dator .

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Å vad härligt det ser ut Malin. Färgrikt och glada miner, precis som det ska vara!

  SvaraRadera
 3. Jag och gravid fru var på Six Flags Magic Mountain i LA. Eftersom gravida inte får åka bergochdalbanor så stod jag i Single Line Queue all day!

  http://www.sixflags.com/magicMountain/rides/ThrillRides.aspx

  /Ursviksbo

  SvaraRadera