25 april 2012

Ou la la!


Ja det var ju precis så otroligt man kunde tänka sig. Två fantastiska kompisar, underbar mat, sol, champagne, museer och en massa prat om allt. Världens bästa helg med ett otroligt flyt - finfint hotell, supergod middag första och andra kvällen, vi startade med le China, en restaurang/nattklubb i dekadent 20-tals stil från Shanghai. Underbar mat och drinkar, åk dit och tack till M för det toppentipset! Andra kvällen var vi och alla andra fransmän på Bouillon Chartier, rustik fransk mat med en massa känsla, går inte att boka.Dessemellan hann vi med både Sacre Coeur och Notre Dame, Colette och Gallerie Lafayette, Louvren på utsidan och en underbar Matisseutställning på Centre Pompidou. Jag dreglade på Ladureée, suktade efter alla vackra blommor och njöt av all god champagne vi lyckades få i oss överallt, ja ni förstår ju det kunde inte bli bättre! Vill vi åka igen? Absolut och så snart som möjligt, Italien? Eller har ni några förslag?


Malin och Malin, jag utan glasögon för en gångs skull.


På flyget, laddade för Paris - jag och Karin!


5 kommentarer:

 1. Åhh det syns att ni haft en toppenhelg ! Men så mycket fint och roligt ni hann med . Jag unnar dig verkligen den ego-lyxen!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Himmel vad härligt det låter!! Jag har aldrig varit där...
  Men någon gång! :)

  SvaraRadera
 3. Skooooj - vill också dit! Himla roligt för dig! :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder som säger att det var alldeles galant i Paris :) Tack för titten!

  SvaraRadera
 5. Vad sugen man blir att åka dit efter att ha sett dina bilder! Paris är ju magiskt. Och vad roligt att få se dig på bild, hej! :)

  SvaraRadera