5 april 2012

Ooops - nu var det påsk!
Hem på två hjul, slirandes på nystädade gator med fågelkvitter i luften. Skärtorsdag säger dom så skynda skynda till middag med varmkorv med bröd - hurra ropar kidsen och sen gemensam städattack med två stora som faktiskt hjälper till. Och så en liten som verkligen inte tycker att saker ska ligga i lådor utan ut på golvet med grejorna, sen upp med fågelholk för inte ska fåglarna bo på vinden i år igen?! Bort med vinterskor, fram med glasägg, muta med påskharar i choklad för nu blev det ju vääldigt tråkigt och så mera fina påskkort och in med blommor. Sådärja, vad härligt, äntligen är det påsk!


Philip som gjort finaste ägget någonsin på dagis, paljetter och fjädrar i en underbar salig röra. Vi tittar och beundrar allihop, visst är lillebror fantastisk säger Osse. Föremålet själv är mer intresserade av dom glasgröna äggen som sakta rör sig lite i påskriset, glas glas mumlar han för sig själv. Jag tror jag vet vad han vill...Nu sover tre fina och imorgon har jag lovat att fixa blå och röda fjädrar, det är tydligen för lite påskris hemma.Hoppas ni har det bra och jag önskar er en riktigt Glad Påsk!5 kommentarer:

 1. Tack detsamma! Ja verkligen ett helt fantastiskt ägg!
  Vi körde också påskrace igår. Hoppas du får njuta lediga dagar nu. Och mer fågelkvitter. Ingen snö och tråkigheter, bort bort... :)

  SvaraRadera
 2. Glad påsk till dig! Snart blir det väl ändå vår på riktigt . Finaste pyntet är det egenproducerade- alla färger på en gång så fint!
  Lilla kortet är också så fint.

  Kram till dig och hoppas att du också får en dag på Zetas snart.

  SvaraRadera
 3. Japp, Panduros ägg gjorde allt mycket enklare (och roligare!) Men jag tror inte att det är så svårt egentligen, eller?
  Kan man få för mycket påskris? Nejdå. Ös på du med!

  Hoppas att ni har en riktigt fin påsk. Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Härlig pärlplatta - mina killar tycker de vuxit ifrån det nu men jag kan sakna deras alster. :-)

  SvaraRadera
 5. De där pysselsakerna som kommer hemskickandes; som små kärlekförklaringar tycker jag! Och holken fick mig inspirerad, en sådan skulle jag vilja snickra ihop med ligisterna. Fin fortsättning!
  kramar Anna

  SvaraRadera