1 mars 2012

Veckorevansch!


Idéerna finns men tiden springer iväg så veckan som försvann tänker jag härmed återkräva för vad var det som hände?? Inte sjutton känns det som om jag hann med så nu tar vi det liiiite långsammare, tack! Och fy sjutton igen för det tog några dagar innan bilderna gick att föra över, så inlägget har dröjt och jag förstår som vanligt inte varför?!


Onsdag: Philip som tillfrisknat efter sjukdom, är tillbaka på dagis och vi hinner med en snabbvisit på favoritbiblioteket när jag hunnit hämta, kul!


Torsdag: Legobygge med med två stora efter skolan och hjälp vad fint det blev.


Fredag: Veckan fortsätter med spring på akuten, sjuka doktorer och en massa kandidater överallt. Men framförallt så är det den där speciella dan - 24 februari och exakt 17 år sen jag träffade min S!


Lördag: Första lediga helgen på evigheter och vi gör ett nytt försök med barnvakt, ingen kräksjuka den här gången så heldag på stan med långlunch sen en massa film och god mat hemma på kvällen. Och vi pratade inte så mycket om tre fina.....


Söndag: Sovmorgon med stort s och sen en massa grattis för min mamma som fyllde 60 år - hurra!


Måndag: Ljust ute så kvällarna känns längre, hem och spela Monopol, favoriten just nu hemma hos oss. Det finns ju en av oss som vill vinna mer än alla tillsammans...Nej inte jag längre, men det går visst i arv!Tisdag: Fantastiskt, narcisser som tittar fram bland gammalt höstrusk, äntligen!Onsdag: Boken Cirkeln är utläst och jag förstår ingenting?! Är det här bra? Vad är det alla gillar? Och alla recensenter, hur tänker ni? Nä, det finns bra många bättre i samma schanger (Hungerspelen, Jellicoe road etc) Superkul att det går bra för bok och författare dock, heja heja, så inte ska jag var sur men läs gärna dom andra jag nämnde....
1 kommentar:

  1. Låter konstigt, hur menar du att bilderna inte går att föra över? Du har inte råkat tidsinställa inlägget eller så?

    Du har finfina grabbar där! :-)

    SvaraRadera