27 mars 2012

Ski in ski out


Finaste Idre med massor av frisk luft, snö och backar för alla. Vi längtar redan till nästa år när vi såklart åker tillbaka för ännu fler skidåk, brasor, bad och mängder med spel, tjafs i liftar och diskussioner om absolut bästa backen, känner ni igen er?


Det var verkligen i sista sekund som vi kom iväg, senaste månaden hemma var ett veritabelt marathon med förkylningar som löste av varandra. Nu totalt friska och laddade till max för en total vårchock här hemma med rabatter som äntligen börjar blomma på nytt, men åh vad jag längtar efter mer skidåkning för hjälp vad roligt det är!


Jag sneglar på egna skidor och hjälm, på weekend med nonstop snö och skidåkning, på nya byxor (mina är nu - med snälla ord - vintage peak performance från 90-talet!) Så nästa säsong så blir det minst tre, ja ni hör mig, minst 3 skidresor, man behöver ju inte åka så långt bort! Men nu så hängs vinterkläder undan, nattjourveckan är i full gång, nya gympaskor inköpta till kidsen och påsk nästa vecka, ja jösses, hänger ni med?

1 kommentar:

  1. Ser också framemot fler skidresor med ligisterna. Så härligt att vara ute och vara aktiv och sedan skönt trött på kvällen. Men nu välkomnar vi våren, eller hur!
    //Anna

    SvaraRadera