2 februari 2012

Hurra för bloggen - 1 år!
Ja hurra och det är på något vis symptomatiskt att bloggen faktiskt är 1 år och 24 dagar. Den stora dagen rann förbi i vardagskaoset och vilken skillnad mot när jag startade. Då var jag föräldraledig med liten fin som nu är en större fin, men tillbaka på jobb med konstiga tider och ostädat hem, läxor, skridskor och en massa jagande efter bussar. Lika bra men annorlunda.

Det har ju varit alldeles otroligt fantastiskt att få upptäcka en helt ny värld, fylld av spännande människor med en otrolig kreativitet. Bloggar med nya idéer, med roliga inlägg, sorgliga funderingar och en alldeles otrolig mångfald där jag ofta blir överraskad, glad och definitivt alltid får något nytt att fundera på. Så tack till er för att jag fått vara med och tack för alla underbara kommentarer, råd och hejarop under det här året, så väl jag ibland har behövt det!Så vad händer nu? Jag hoppas ni har tålamod för visst vill jag fortsätta, men som ni sett, det blir inte varje dag för även om idéerna finns så fattas ofta tiden. Det blir lite förändringar, lite omgörning så smått, men fortfarande lika spretigt och lika blandat, för sån är ju jag! Kram,7 kommentarer:

 1. Keep it coming bara, Malin. Du är en av mina favoriter där ute i rymden. Jag gillar din mix som alltid avges med kvalité. När du än uppdaterar så blir jag glad att finna något här hos dig. Heja dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig och bloggen - måtte många fler år komma..! :-)

  SvaraRadera
 3. Jaaa, hurra för bloggen - och för dig! Glad att du fortsätter, alltid lika roligt att läsa (och titta på) det du skriver. Du är super:)

  SvaraRadera
 4. Grattis Malin (och till bloggen också såklart)! Jag gillar din härliga mix, och roligt, våra bloggar är ju då typ jämn gamla ;)

  SvaraRadera
 5. Stort Grattis till bloggen Malin! Jag är glad att jag fann dig och din blogg. Det äkta lyser igen på ett sätt jag tycker om.
  Tack för att du tittade in hos mig och gav mig så kloka ord.

  Om vi lyckas tajma ett Zetas besök vore det toppen!

  SvaraRadera
 6. Grattis Malin! Vi är ett litet gäng som startade upp nästan samtidigt. I slutet av mars firar jag 1 år, kollade jag just upp. Vilken tur att jag hittade just hit och får ta del av både dina funderingar och tips av olika slag.
  Skön lördagskväll till dig.

  SvaraRadera
 7. Supertack för alla fina grattis och så roligt att ha hittat till er såklart också! Och när börjar du blogga fina Eva?! Det ser jag fram emot,
  kram till er alla
  Malin

  SvaraRadera