24 januari 2011

Hej Måndag!

Härliga måndag, vaknade på toppenhumör och likaså tre glada killar. Det blev stormys med alla i samma säng och prat om den roliga Londonresan på höstlovet. Så rolig att de vill göra om den snart, kanske redan idag? Vi bodde på ett superbra hotell - Crowne Plaza Kensington London. Toppenrum och perfekt läge nära Gloucester Road tunnelbanestation.


Vårt familjerum.Superhärliga badrummet.

Fina killarna var så laddade när vi kom fram så efter lite hopp i sängarna bar det av direkt till British Museum, gångavstånd! Otroligt fint uppbyggt och massor att göra, bäst var dinosaurierna.

Såå stor.


Vi hittade en perfekt restaurang en kväll - Carluccios, tre trötta barn som genast piggade på sig med en massa god italiensk mat och jättetrevlig personal, underbart även för oss vuxna. 


London Eye


Veckan fortsatte med storfavoriten London Eye och det -fullkomligt otippade- otroliga London Aquarium. Philip, 7 mån, älskade hajarna och såg allting perfekt i de stora glasbassängerna, så lycklig!

Ser du mamma?

Jag och fina S var rätt så slut men killarna orkade med spring o lek i Hyde Park och klättring i roliga Princess of Wales Memorial Playground, vilken sand!

Kapten Kroks skepp

Men om killarna själva får välja så kom kulmen på Londondagarna med Hamleys, såklart. Tunnelbanestrejk den dagen och överfulla bussar så killarnas promenad dit kändes låång, de nästan dog och Piccadilly Circus var väldigt onödigt och ointressant - och det kanske det är?!

Mina fina igen.

Världens mysigaste resa, helt slut när vi kom hem men åh vad vi hade roligt och vilka fina killar jag har, alla 4.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar