11 juli 2012

Mycket av allt
Totalröra hemma hos oss, omflyttning mellan rum; Philip till Oskar och Oskar till oss och vi ner till undervåning. Garderober som ska fixas, hyllor ska upp och mitt i allt fortsatt jobb på akuten för mig med sjuk Philip som febrig hänger på sin pappas axel. Tio dagars jobbveckan slutar på barnakuten med rosig och ledsen Philip som bara vill sova, absout inte dricka och verkligen inte bli undersökt. Vi fick åka hem till slut och sen åkte fin man iväg några timmar senare till Grekland. Vi fyra kvar hemma och med många bullar, mycket snälla storebrorsor så piggade vår minsta på sig.


Fina S kom hem efter ett fantastiskt bröllop och jag åter till akuten - hjälp känns inte det här bekant ; ) Och nu så en mellanpojke som bara vill sova, het och febrig, tyst och plötsligt väldigt liten så ligger han i sängen. Sängen som nu ser så stor ut med en 7-åring som bara vill vara stilla, orkar inte ens titta på sin nya soffa som han längtat efter. Den soffan som jag kikat på väldigt länge, ja faktiskt längtat efter ....så barnvakt fixades i några timmar för en tur till det stora varuhuset för inköp av två svarta Rörberg soffor. Tror ni att dom fanns? Nej, njet, absolut inte. Slut? Nä nä, har tagits ur produktionen. Såklart, enda soffan från IKEA som varit med i samtliga inredningstidningar senaste två åren - logiskt! Men en soffa har hittat hit, så har ni en tvåsits Rörberg till övers, hör av er!
För övrigt, två dagar till semester, på lördag går färjan till Gotland och finaste Fårö. Ja vi längtar!1 kommentar:

  1. Nu ser jag att ni behöver semester! Verkligheten är sannerligen inte alltid så himla tjusig.

    Krya på er nu och se till att skaffa Instagram så jag få följa med på er resa. Så mycket lättare att vara med Instagram i semestertider.

    Kram och njut nu av fina Gotland!

    SvaraRadera