13 januari 2012

Fredagssvammel
Ja hur vet man att man är för trött? Kanske när man helt seriöst står och tänker under matlagningen att Victoria Silvsteds kille, den lille, säkert är en jättetrevlig person som inte tycker att tjejer ska vara kortare än killar....Det var i onsdags efter kaosartad jourvecka som toppades med uppringning från dagis med magsjuk Philip. Men nu så har det mentala återställts, någorlunda, och fredagen infunnit sig.


Inte sjutton har jag hunnit läsa Blonde under julen, näh näh. Men omläsning av True Blood serien har hunnits med, lätt att bli avbruten i och lika kul att fortsätta. Så på måndag har jag en date på väg till jobbet med Joyce Carol Oates, ordning återställd. För övrigt denna fredag så njuter jag av mina armband från fantastiska lilla u, kom innan jul och har använts flitigt - såklart! Nu hämta två stora och mat ikväll: okomplicerad kycklingfilé stekt med chillibea och potatis i ugn, till detta Zenato Merlot, nr 32224, passar det till maten? Inte en aning, gott - absolut!3 kommentarer:

 1. Fina små armband som landat hos dig . I somras var det nästan som en epidemi , allt flätande!

  Jag verkligen beundrar dig som får till dina jourveckor med småbarn. Min man som också är läkare , klarar bara av att ta hand om sig själv när han jobbar på det sättet.

  Hoppas du snart får en stund för dig själv att göra något trevligt lyxigt avkopplande.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. men åh!
  tack för att du visar så fina bilder ...
  (var de lagom i storlek?)
  önskar dig en härlig helg,
  kram.

  ps. håller med ovan, grymt imponerad av dig som får ihop 3 killar & hem & läkare-jobb

  SvaraRadera
 3. Tack för snälla ord : ) Armbanden sitter perfekt! Och jag tror nog att vi alla som har barn, stora som små, har full rulle oavsett vad man jobbar med, tror ni inte? Känns som att det går inte att ha det på något annat sätt med barn, fast jag har ju en kompis vars två döttrar är väääldigt stillsamma....
  kram Malin

  SvaraRadera