15 februari 2011

Populäraste rummet

Byrå hemmasnickrad, dörrar från IKEA - Abstrakt.

I vårt sovrum har vi trängsel, Philip bor inne hos oss och på nätterna sover Osse här också. Det är roligt att vara populär, man får passa på så länge det varar.Vad gäller inredning så har jag hamnat i ett slags vakuum. Snart ska ju Osse bo här, det ska ju bli hans rum så det tar emot att spika upp tavlor och sy gardiner, vi väntar. Men elementskydd måste ju upp.Sedan har vi en pågående diskussion angående sänggavel, jag vill ha en vit, stoppad á la "chesterfield" typ och S en helt slät vit. Det är ju kul att min man är intresserad av färg och form, nästan alltid...


Jag är så förtjust i lamporna och har velat ha dom i flera år, Tolomeo av Artemide, modell micro. De ger ett mjukt, varmt sken på kvällen. Sängborden är från Asplunds, ur serien Snow, kuddarna har jag sytt själv och det är tyg från Svenskt tenn - Manhattan.Ser fram emot att Oskar flyttar in här och det ska bli roligt att höra hur han vill ha det, han gillar färg!

Nu åter till packning, 24 h kvar till avfärd, kram.


1 kommentar:

  1. Så fint ni har det, även om du själv tycker att det är kaosartat :) Vi har likadana lampor i sovrummet. Jag gillar att de kan vara riktigt skarpt läsljus och sedan kan de funka som indirekt belysning om man tar ned skärmen. Kuddarna gillar jag förstås och nattygsborden. Spännande med avfärd snart!

    SvaraRadera