1 november 2012

Happy Halloween

Efter att ha hängt på hotellrummet i två dagar så kastade vi oss ut i New York idag, på självaste Halloween. Äntligen hade några ställen öppnat och vi fick både frukost, lunch och middag i oss, hurra! Tyvärr så hade Halloweenparaden ställts in, för första gången på 39 år, och vi som hade laddat för en makalös parad, utklädda till tänderna.

Pariserhjulet hanns med, varv efter varv.

Som plockgodis hos Legobutiken.
Istället tröstade vi oss på Toys r´us och Legobutiken, fotboll inköptes men inget spel eller löpträning i Central Park som fortfarande är stängd, imorgon öppnar förhoppningsvis American Natural History Museum, som vi väntat! Frihetsgudinnan känns inte som vi kommer få se, hela nedre Manhattan är fortfarande utan el och täckt av vatten på många ställen, börsen öppnade dock idag och bussar har börjat gå. Otroligt att ha varit här dessa dagar och svårt att förstå att förra veckan var det 25 grader varmt och indiansommar, det går fort i naturen. Kvällen avslutades med middag på Serafina´s, nöjda killar och nu trick or treat på hotellrummet, mysigt det med!
1 kommentar:

  1. Förstår att det måste kännas lite snopet, vet ju hur man laddar inför en sådan här resa - men jag hoppas ni hittar oväntade guldkorn i stället! :-)

    SvaraRadera